AlfaMix + керамічна плитка

Монтаж системи починати не раніше монтажу вікон і дверей при температурі повітря не менше +5 С. Підлоги вирівняти і очистити, при необхідності вирівняти спеціальними сумішами. Допустимі нерівності поверхні при відстані між точками вимірювання в 5м повинні бути не більше 10мм. Щоб уникнути шуму при нагріванні труб, рекомендується щоб прямі ділянки труб були не більше 10м. Також рекомендується застосовувати труби PERT або PEX – a.

1. Монтаж проводити тільки за проектом

2. Розкласти крайову стрічку

3. Попередньо скласти блоки без закріплення

4. Перевірити вірність монтажної схеми

5. Почати монтувати блоки з «тупого» кута приміщення на клей – цемент Mapei Kerabond T (у випадку монтажу на дерев’яну поверхню або на OSB використовувати клей Mapeflex MS 45, якщо фінальною поверхнею є ламінат або паркетна дошка)

6. Зазор між блоками і стіною повинен бути не менше 15мм

7. Укласти фартух крайової стрічки на блоки

8. Прокласти труби (монтаж проводити в м’якій спортивного взуття)

9. Зафіксувати труби на поворотах за допомогою армованої алюмінієвої стрічки або спеціальної плоскою скоби.

10. Зони складного монтажу де крок труб менше 100мм (пороги, підводи до колектора і т.д.) бажано бетонувати (замість блоків AlfaMix)

11. При правильній установці труб, повинен бути чутний характерний звук (клацання) 12. Підключити труби до колектора

13. Провести гідравлічні випробування

Грунтовка – емульсія MAPEI ECO PRIM GRIP – 0.25 кг

Клей – цемент MAPEI KERABOND T – 9.00 кг (при товщині шару клей – цементу 6,0 мм) Латексна добавка в клей MAPEI ISOLASTIC – 2.80 л

Розрахунок виконаний на основі рекомендацій від компанії Mapei. Інформація носить рекомендований характер тому, перш ніж широко застосовувати матеріали для певної мети, необхідно переконатися у їх відповідності передбачуваному виду робіт, приймаючи на себе всю відповідальність за наслідки, пов’язані з їх застосуванням. мінімальний розмір плитки 250 х 250мм або 300 х 150мм

Технологія Низькопрофільна Суха Тепла Підлога Без Стяжки