Рекомендації по монтажу низькопрофільних тепліх підлог AlfaMix

Рекомендації щодо встановлення

Всі роботи повинні виконуватися відповідно до чинних норм і правил. Рекомендації з монтажу є лише необов’язковими інструкціями з монтажу, придатність теплої підлоги до експлуатації завжди слід перевіряти на місці! У разі сумнівів зверніться до уповноваженого майстра.

Панелі для теплої підлоги AlfaMix – це одна з найновіших та найінноваційніших систем теплої підлоги з рішенням “ВСЕ В ОДНОМУ”. Вам потрібна лише одна панель для вашого проекту теплої підлоги. Панель канавки і покрита алюмінієм для кращого розподілу тепла по всій панелі. Завдяки особливо високій міцності на стиск вони підходять майже для всіх типів підлогових покриттів, наприклад, дерев’яних дощок, ламінату або плитки.

Температурна стійкість: від -20 °C до +50 °C. Під час укладання (це стосується всієї підлоги) плити повинні мати температуру не нижче +5 °C. Панелі для теплої підлоги AlfaMix можна укладати практично на всі типи несучих конструкцій підлоги, які мають однорідну і рівну поверхню. Максимально допустимий перепад висоти чорнової підлоги становить від 1 до 2 мм на метр. Якщо панелі для теплої підлоги AlfaMix укладаються на існуючу плитку, її необхідно відшліфувати і заґрунтувати, щоб забезпечити оптимальну адгезію.

Якщо верхнє покриття приклеюється, то всі нижні шари також повинні бути приклеєні або механічно закріплені. Якщо верхнє покриття укладається “плаваючим” способом, нижні шари також можна укладати “плаваючим” способом, але їх також можна приклеїти. Зверніть особливу увагу на те, щоб основа була абсолютно чистою і не містила мастила, жиру, воску тощо. Вона повинна бути міцною, без відшарування штукатурки, залишків цементу та тріщин. Якщо основа дуже поглинає вологу, рекомендується нанести ґрунтовку. У будь-якому випадку, ґрунтування необхідно проводити, якщо це необхідно для досягнення оптимальної адгезії до несучої основи, наприклад, старої бетонної, гіпсокартонної або дерев’яної підлоги.

Якщо в якості верхнього покриття використовується плитка – ми радимо використовувати клея найвищої еластичності. У випадку з великими плитками, площі 40 кв.м і більше повинні бути розділені деформаційними швами, наприклад, силіконовими швами. Загалом, однак, слід дотримуватися специфікацій виробника плитки. Повна інформація по монтажу за посиланням: